venture_capital_summitA tavalyi kimagasló sikerre való tekintettel június 3-án, a Budapest Music Centerben másodszor is megrendezik a venture capital és private equity szektor egyik legjelentősebb független konferenciáját, a VC Summitot. A csúcstalálkozón egyrészt a piac szakmabeli képviselői vitatják meg az elmúlt időszak legfontosabb fejleményeit és a következő évek várható trendjeit, másrészt pedig a vállalkozói kör találkozhat a befektetőkkel, illetve akár kötetlenül is beszélgethet velük. A Széchenyi Tőkealap ahogy tavaly, idén is egy előadáson, illetve egy kerekasztal-beszélgetésen képviselteti magát.

A tavalyi Venture Capital Summit konferencián számos szakmabeli és vállalkozó cserélt eszmét, vitatta meg a legújabb stratégiákat és bővíthette kapcsolatrendszerét. A szervezők hagyományt kívánnak teremteni az eseményből, hogy a résztvevők folyamatosan képben legyenek a piac őket érintő változásaival.

A hivatalos honlapon kiemelik, hogy a találkozó elsősorban azokhoz a startupokhoz, banki, befektetési felsővezetőkhöz, private banking és prémium banking vezető szakemberekhez, biztosítási, ügyvédi és tanácsadói rétegekhez szól, akik a legnaprakészebb információk birtokában kívánják optimalizálni területük működését.

A számos neves előadó között a résztvevők a Széchenyi Tőkealap képviselőivel is találkozhatnak. Dr. Csuhaj V. Imre, az SZTA elnök-vezérigazgatója a tömeges tőkebefektetés kezelésének gyakorlati modelljét mutatja be, illetve gyakorlati alkalmazhatóságáról, annak feltételeiről beszél, Török József, az SZTA üzletfejlesztési igazgatója pedig számos kockázatitőke-ipart érintő kérdést érintő kerekasztal-beszélgetésen vesz részt a szakma további jeles képviselőivel.

A tavalyi VC Summitot övező érdeklődés és visszajelzések alapján az idei esemény mindazoknak bátran ajánljuk, aki újabb lehetőségeket keres vállalkozása nyereséges és hatékony működtetéséhez, tőkebefektetésben érdekelt, illetve erősíteni kívánja hosszú távú üzleti kapcsolatrendszerét.

A konferencia időpontja: 2015. június 3., szerda

A konferencia helyszíne: Budapest Music Center, 1093 Budapest, Mátyás utca 8.

A teljes program, illetve további információk a rendezvény hivatalos honlapján érhetők el.

[post_newsletter title=”Iratkozzon fel hírlevelünkre!”][/post_newsletter]