Design hét Budapest - Design week
Design hét

Október 3-án megnyitotta kapuit a Design Hét, amely a város több pontján számos programot kínál az érdeklődőknek. A vizualitás mellett a kreatív ipar üzleti oldala is fontos hangsúlyt kap, ugyanis a befektetők – köztük a Széchenyi Tőkealap – is képviseltetni fogják magukat a fesztiválon. Két olyan programot is teljes szívvel ajánlunk, amely elsősorban a külső finanszírozási forrást kereső vállalkozókat célozza meg, és egyedülálló lehetőséget jelenthet számukra.

Nem véletlenül ennyire beszédes a két program címe („Találj befektetőt!” és „Befektetőt keresel?”), ugyanis több, a piacon aktív magánbefektetővel és tőkealappal engedi felvenni a személyes kapcsolatot.

Találj befektetőt! – Október 7. (09:30–15:30)

A program célja, hogy megismertesse a dizájnerekkel a legfontosabb gyakorlati tanácsokat az értékvédelemről és a tőkebevonásról. A fórumon a téma szakértői adnak elő többek között a vállalkozó piaci helyzetét megerősítő módszerekről, a befektetők meggyőzésének fortélyairól, illetve alkalom nyílik több sikeres dizájncég és induló reménység megismerésére is.

Az előadások 09:30-tól kezdődnek, a befektetőkkel való találkozásra pedig 14 órától lesz lehetőség, az SZTA-t ebben az idősávban érdemes keresni.

A helyszín a C3 Atelier Innovációs Tudásközpont (1138 Budapest, Madarász Viktor u. 47-49.).

Az eseményt a Hipavilon Magyar Szellemi Tulajdon Ügynökség és a Holcim Magyarország Kft., a Magyar Kockázati- és Magántőke Egyesület közreműködésével szervezi.

További részletek a következő linken érhetők el: https://designhet.hu/2014/talalj-befektetot

[insert_php] kalkulator();

Befektetőt keresel? – Október 8. (17:00–21:00)

A Design Terminálban tartott rendezvényen jelen lesznek befektetők és ígéretes kreatívipari vállalkozások a divat, a formatervezés és az újmédia területéről. Az előadások, illetve a kerekasztal-beszélgetés során szó lesz a hazai kreatív ipar mai helyzetéről, a befektetési lehetőségekről, illetve több dizájncég is bemutatkozik. 19:30-tól pedig kötetlen beszélgetésre van lehetőség a vállalkozókkal, illetve a befektetőkkel, köztük a Széchenyi Tőkealappal is.

A helyszín a Design Terminál konferenciaterme (1051 Budapest, Erzsébet tér 13.)

További részletek a következő linkeken érhetők el: https://designhet.hu/2014/befektetot-keresel, Facebook-esemény