ShiwaforceA hazánkban és Közép-Európában is egyik leggyorsabban növekvő technológiai vállalat, a ShiwaForce egyedülálló és innovatív termékével a nemzetközi piacokat célozza, amelyhez külső forrásként a Széchenyi Tőkebefektetési Alap befektetését vették igénybe. A vállalatok számára széleskörű online megoldásokat nyújtó, több mint két éve működő cég külföldi lehetőségeit a KARMA Platform nevű fejlesztésével készül kiaknázni.

Mit kell tudni a ShiwaForce-ról?

A ShiwaForce.com Zrt. nemzetközileg is elismert, az innovatív online megoldások piacának egyik leggyorsabban növekvő startup szellemiségű, több mint 50 fős vállalata. A cég hisz abban, hogy minden változás egy lehetőség. Kreatív, nyitott és agilis hozzáállásukkal segítik partnereiket az üzleti sikerek elérésében. Olyan professzionális, korszerű és felhasználóbarát webes megoldásokat készítenek, amelyek maximális megtérülést hoznak ügyfeleik számára. Saját fejlesztésű termékük a SAS, a RAMA és a BlondXML mellett a londoni Bloomberg Grow Forumán és a nemzetközi Innotribe versenyen a világ 15 legizgalmasabb üzleti innovációjának beválasztott Karma Platform is.

Vezető termékük a SIWWWA tartalomkezelő rendszer, amely már több mint egy évtizede segít ügyfeleik online potenciáljának növelésében. Széles körben elismert és kedvelt termékeik az állandó kutatás-fejlesztési tevékenységnek köszönhetően egyedülálló megoldásokat jelentenek. Magyar és nemzetközi ügyfélkörükben olyan vezető nagyvállalatok szerepelnek, mint az OTP, a Magyar Telekom, az Erste Bank, az AXA Csoport, az Allianz Hungária, a Signal Biztosító és a GDF Suez.

Miért különleges a KARMA Platform?

A cég úgy gondolja, a sikeres vállalat versenyelőnyét ma a gyors alkalmazkodás jelenti, és éppen erre a gondolatra épül a KARMA Platform is; alkalmazkodásban piacvezető kíván lenni. A saját fejlesztésű termék sikerének kulcsa a személyre szabhatóság és a gyorsaság. Ötvözni tudja a közismert Excel rugalmasságát a nagyvállalati ügyviteli rendszerek megbízhatóságával, ugyanakkor már kis- és középvállalatok számára is elérhető és könnyen használható. A program segítségével a felhasználó állíthatja elő saját táblázatából üzleti alkalmazását, így az implementáció és a testre szabás nagy részét a felhasználó pénzügyi szakemberek Excelben is el tudják végezni. A ShiwaForce tisztában van azzal, hogy a széles körű felhasználási potenciál óriási érték, amely iránt a nemzetközi piacokon is hatalmas érdeklődés mutatkozik. A technológiai versenyben pedig óriási szerepe van az időnek, így a belső fejlesztői kapacitásoknak is, amelyben most a cég ugrásszerű növekedést remél.

[post_newsletter title=”Iratkozzon fel hírlevelünkre!”][/post_newsletter]

Milyen konstrukcióban fektet be az SZTA?

Az Alap az innovatív társaságba magánbefektetőkkel közösen összesen 365 millió forint összegű kockázati tőkét fektet be, amelyből 200 millió forint származik az SZTA-tól. A három ütemben véghezvitt befektetéssel az SZTA már a 40. vállalatban szerez kisebbségi tulajdont.

Milyen tervei vannak a cégnek a befektetett összeggel?

A tőkét a ShiwaForce a világ 15 leginnovatívabb üzleti szoftvere közé választott KARMA Platform fejlesztéséhez használja fel. A cég tervei között szerepel, hogy a nagyvállalatok mellett a globális piac számos kis- és középvállalkozásának kiszolgálására is alkalmassá teszik az innovációt. Amellett pedig, hogy nyitni tudnak a nemzetközi piac felé, a tőkebevonás által a cég összesen 25 új munkahelyet teremt.