Az utolsó simításokat végzik a Millenáris Startup Campuson, amely Közép-Kelet Európa egyik legnagyobb közösségi irodájaként nyitja meg kapuit hamarosan a hazai startupok, innovatív vállalkozások, szabadúszók, valamint a velük együttműködő nagyvállalatok előtt. Nézzük, hogy mire számíthatnak azok, akik élnének a közösségi iroda által nyújtotta lehetőségekkel! 

A Millenáris Startup Campus 180 munkaasztallal, 1500 fős rendezvényteremmel, 100 fős előadóteremmel, 2 szemináriumteremmel, 24 irodával és tárgyalóval várja a hazai startup-szcéna szereplőit.

A Forbes jóvoltából exkluzív betekintést kaphatunk a júliusban debütáló irodakomplexumba, ahol a hatalmas belső terek mellett számos inspiráló, kreatív megoldás várja az érdeklődő vállalkozásokat. A közösségi irodát úszóasztalokkal, napozóágyakkal, lebegő konténerekkel és még számos hasonló innovatív ötlettel töltötték fel, az alábbiakban pedig a campus legmodernebb coworking megoldásait emeltük ki.

Némi hasonlóság mutatkozik a párizsi Station F-fel, a világ legnagyobb startupinkubátoraként tevékenykedő irodakomplexummal. Ugyanakkor a Millenáris Startup Campus nem kíván inkubátorként működni, kizárólag befogadóhelyként funkcionál. A lebegő irodák mellett pedig kiváló hangszigetelésű, üvegkalitkára emlékeztető tárgyalók is bérelhetők.

Fotó: Sebestyén László / Forbes

Fotó: Sebestyén László / Forbes

Fotó: Sebestyén László / Forbes

Fotó: Sebestyén László / Forbes

Az campus további nagy előnye, hogy ún. úszóasztalok is bérelhetők, akár egy napra is – ez a megoldás leginkább a szabadúszóknak lehet ideális. A közösségi irodát úgy alakították ki, hogy a kibérelhető asztalok mellett akár előadások, konferenciák helyszínéül is szolgálhasson, így a campuson helyet kapott egy nagyjából 100 fő befogadására alkalmas előadóterem is, amelynek tervezésekor a modern dizájnt a változatos színek biztosítják.

[post_newsletter title=”Iratkozzon fel hírlevelünkre!”][/post_newsletter]

Fotó: Sebestyén László / Forbes

A startupok sikeres elindulását és hosszú távú eredményes működését számos külső tényező befolyásolhatja; a Millenáris Startup Campus és az ehhez hasonló közösségi terek kialakítása azonban a hazai startup ökoszisztéma megerősítésének fontos lépése lehet, amely önálló munkaállomásként és találkozópontként is szolgálhat a startupok és az üzleti partnereik számára. A startupok sikeres működéséhez szükséges tényezőkről korábban már számos alkalommal írtunk a blogon, például ebben a bejegyzésben is.