A Széchenyi Tőkealap-kezelő is részt vett a modern technológiákkal felszerelt Vet for Pet Kisállat Szakrendelő megnyitóján, melynek létrehozását a Széchenyi Tőkebefektetési Alap 2018-as, több mint 100 millió forintos befektetése tett lehetővé.

Napjainkban a háziállatok sok esetben már-már családtagnak számítanak, ebből kifolyólag betegségeiknek kezelése vagy akár csak a preventív célú beavatkozások is jelentős érzelmi megterhelést okozhatnak.  Erre kínál megoldást a Vet for Pet, mely empatikus hozzáállással és családias atmoszférával kíván kórházi színvonalú ellátást nyújtani: a szakrendelő olyan egyedi dizájn és technológiai megoldásokat alkalmaz, amelyekkel megnyugtató környezetben, a legmodernebb technológiákkal biztosítja a kedvencek gyógyulását.

Az éjszakai ügyeletet is vállaló rendelő kialakításánál fontos szempont volt, hogy az egészségügyi intézmények hangulatát felváltsák a modern, színes belső terek, az állatok nyugodt környezetben való ellátása. A dizájn mellett a rendelő nagy hangsúlyt helyez a modern technológiai megoldásokra is – ezek megmutatkoznak a korszerű eszközpark létesítésében, valamint az integrált informatikai rendszer létrehozásában is. Utóbbi segítségével minden, a szakrendelőben elvégzett beavatkozás elektronikusan rögzítésre, minden eladott termék számlázásra kerül, a rendelő honlapján pedig a gazdiknak lehetőségük nyílik tájékozódni kedvenceik aktuális állapotáról. A jelenleg fejlesztés alatt álló honlapon a várakozási idő csökkentése érdekében – a hatékony munkaszervezés mellett pedig – internetes bejelentkezési rendszer kerül bevezetésre.

A rendelőn kívüli esetek ellátása egy erre alkalmas mobil rendelői felszerelés segítségével valósulhat meg, akár az állattulajdonosnál vagy akár tenyésztőnél. Az intézmény hiánypótló tevékenységére mutat rá az egzotikus állatok ellátása, valamint workshopok és előadások szervezése állattartók számára.  A rendelő helyszíne a XV. kerületi Asia Center család- és állatbarát bevásárlóközpontja, amely három éve nyitotta meg kapuit a kisállattal érkező látogatók előtt és egymás után kétszer, 2017-2018-ban is az Év Kutyabarát Üzletközpontja lett.

Az egyedi és modern rendelő létrehozását a Széchenyi Tőkebefektetési Alap 2018-as 101, 35 millió forintos befektetése tette lehetővé.

[post_newsletter title=”Iratkozzon fel hírlevelünkre!”][/post_newsletter]