Három hónapos akcelerátorprogramot indít a Design Terminál azoknak a startupoknak, akik olyan projekteken dolgoznak, amelyek a skálázható üzleti modell mellett pozitív hatással lehetnek a társadalomra. A program szuper mentorokat és nagyvállalati kapcsolatokat biztosít, illetve nem vesz el részesedést a startupoktól. Mi lehet annál inspirálóbb, minthogy megpróbáljuk formálni a jövőt a saját eszközeinkkel? Hogyan fordítható a technológiai fejlődés a társadalom javára, hogyan lesznek az új fejlesztések hasznosabbak a közösségek mindennapi élete szempontjából? A Design Terminál mentorprogramjába azokat a vállalkozókat várjuk, akiknek startupja amellett, hogy skálázható üzleti modellel rendelkezik, pozitív társadalmi hatással is bír. A Design Terminál mentorprogramja egy nonprofit alapon működő akcelerátorprogram, amelynek 3 hónapja során mintegy 100 tapasztalt mentor segíti a kiválasztott startupokat. Az új szemeszterben a program három lényeges elemében újul meg:

Kiket várunk a programba? Ha startupodnak pozitív hatása lehet a társadalomra, csapatodban rendelkezésre áll a technológiai és az üzleti kompetencia, és megvan benned a kellő ambíció, a legfontosabbakkal már rendelkezel. Ezeken felül a következőket várjuk tőled:

Mit adunk pontosan a csapatoknak?

Aki szuper, nemzetközi közösségben szeretné fejleszteni korai fázisú startupját, úgy, hogy közben nem veszít értékes részesedést a cégből, és hisz abban, hogy startupja jobbá teheti a társadalom egy részének életét, a Design Terminálban a helye! További részletek itt érhetők el. Sok szerencsét a pályázáshoz!