Befektetésünk

„Mindig célba érünk”

Legfrissebb sikereink

Cer Cargo

Magyarország és a közép-európai régió vezető vasúti árufuvarozással foglalkozó vállalata tizennyolc évvel ezelőtt alakult. A vasúti árufuvarozással elsősorban speciális, köztük veszélyes, túlsúlyos, túlméretezett áruk szállításával foglalkozó cégcsoport Szerbiától a német határig épített ki szállítási folyosót.

Integrált, egyedi fejlesztésű informatikai rendszerünk és saját tulajdonú mozdony flottánk előre tervezhető minőséget garantál ügyfeleink részére. Minőségpolitikánk mottója: precizitás – kompromisszumok nélkül.

A CER csoport ma már hét országban (Magyarország, Szlovákia, Csehország, Horvátország, Ausztria, Románia, Lengyelország), 11 saját és 8 bérelt mozdonnyal, köztük 4 vadonatúj Siemens Vectronnal, közel 160 fő munkavállalóval van jelen a piacon.

Felismerve a digitalizáció fontosságát, a cégcsoport saját vállalatirányítási információs rendszerének (RIS) folyamatos fejlesztésén dolgozik. Ezt már használja Magyarországon, Szlovákiában és Csehországban. Jelenleg folyamatban vannak az alábbi fejlesztések:

  • használat kiterjesztése a többi tagvállalatra (lokalizációk)
  • sales és kontrolling támogatási modulok első kiemelt mérföldkövének lezárása
  • üzemeltetés optimalizációját támogató modulok fejlesztése

Horváth László, Igazgatóság elnöke, CER Cargo Holding